Επικοινωνία
Για Επιχειρήσεις

Τα Οφέλη

Πως μπορεί το eMediate να βοηθήσει την επιχείρησή σας?

Αμεσότερη Επικοινωνία Με Τους Πελάτες

Το eMediate σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε ανθρωποκεντρικά τα παράπονα των πελατών σας και να ακούσετε τι πραγματικά θέλουν. Επιλύοντας τις διαφορές σύντομα και δίκαια, γίνεστε ηγέτης του κλάδου σας και έμπιστος πωλητής, κερδίζοντας ταυτόχρονα περισσότερους πελάτες

 

Ελαχιστοποίηση Αρνητικών Κριτικών

Επιτρέποντας και ενθαρρύνοντας τους πελάτες σας να επικοινωνούν, να διαπραγματεύονται και να επιλύουν τα τυχόν σχετικά με τις αγορές τους ζητήματα, άμεσα με εσάς διαμέσω του eMediate, μειώνει στο ελάχιστο την πιθανότητα οι πελάτες σας να μοιραστούν και να γ΄ραψουν αρνητικ΄ς κριτικές για εσάς στο Internet. Ταυτόχρονα, επιδεικνύετε σιγουριά και καλό πρόσωπο στους υφιστάμενους πελάτες σας, ενισχύοντας έτσι την αποτελεσματικότερη μορφή διαφήμισης, από στόμα σε στόμα.

 

Επέκταση Επιχείρησης

Σκέφτεστε να επεκτείνετε τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας στο εξωτερικό ? Κανένα πρόβλημα, το eMediate μπορεί να σας βοηθήσει να επιλύσετε διαφορές σε όλο των κόσμο, λειτουργεί σε διαφορετικές γλώσσες, σε όλες τις χώρες και για κάθε χρήστη.

 

Οικονομία Χρόνου

Χάρη στη χρήση φιλικών για το χρήστη εικονιδίων και τυποποιημένων επιλογών, η επίλυση ενός παραπόνου μέσω της χρήσης του eMediate βρίσκεται μονάχα μερικά κλικς μακρια.

Δοκιμάστε Το Emediate Δωρεάν Για 30 Μέρες!

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τη δωρεάν δοκιμή εγκαθιστώντας το emediate στον ιστότοπό τους. Εξοικονομήστε ώρες της εταιρείας σας – ή ακόμα και ημέρες – τηλεφωνικών κλήσεων, συνομιλιών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επακόλουθων ενεργειών και επιτύχετε μια δίκαιη συμφωνία και για τα δύο μέρη.

 • Ευέλικτα Πλάνα
 • Χωρίς Περιορισμούς
 • Lorem Ipsum

Πακέτα

10 υποθέσεις
40€ 10 υποθέσεις

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Μηνιαίο βασικό
60€ ανα μήνα

E-mail notifications
Manage 6 users
Create custom fields

Μηνιαίο pro
90€ ανά μήνα

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

  Κριτικές

  Επιλύουμε διαφορές καθημερινά

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat

  “eMediate offers a revolutionary solution for hard-to-handle e-shop customer complaints in the 21st century.”

  Name Work title

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.”

  Sylvana Shop Manager