Επικοινωνία

Για Καταναλωτές

Δεν λάβατε αυτό που παραγγείλατε; Απογοητευτήκατε με την υπηρεσία που λάβατε; Η εξυπηρέτηση πελατών αδιαφορεί; Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!
Δεν Χάνουμε Χρόνο

Η επίλυση προβλημάτων επιτέλους γίνεται εύκολη & αποτελεσματική.

Αξιόπιστο

Μειώνουμε τα αρνητικά σχόλια

Αμοιβαία Επίλυση

Δείχνουμε αξιοπιστία πριν την αγορά

Πως δουλεύει?

Μπορείτε να υποβάλετε το παράπονό σας κατευθείαν στον ιστότοπο του καταστήματος από το οποίο πραγματοποιήσατε τη συναλλαγή. Απλά κάντε κλικ στο «Αναφορά Προβλήματος» για να ξεκινήσετε. Συνήθως η επιλογή αυτή είναι προσβάσιμη στο Ιστορικό παραγγελιών.

Το eMediate είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους καταναλωτές

Για τους καταναλωτές το eMediate είναι δωρεάν ! Υπάρχει μόνο μια εξαίρεση όπου ο καταναλωτής μπορεί να χρεωθεί από το eMediate (πατήστε εδώ για να μαθετε περισσοτερα). Ο καταναλωτής μπορεί να κληθεί να καταβάλει ένα συμβολικό ποσό μόνο όταν θα επιλέξει την ανάθεση της επίλυσης της διαφοράς του με το κατάστημα, σε έναν ανεξάρτητο ουδέτερο επαγγελματία ειδικά καταρτισμένο στην επίλυση διαφορών και αυτός τον χρεώσει τα σχετικά έξοδα.

Προσκαλέστε τον retailer

Σε περίπτωση που το κατάστημα στο οποίο πραγματοποιήσατε τη συναλλαγή δε χρησιμοποιεί την πλατφόρμα μας για την επίλυση των διαφορών, μπορείτε να τους προσκαλέσετε εδώ.

Πλεονεκτήματα χρήσης του eMediate

Άμεση επικοινωνία και διαπραγμάτευση

Υποβολή καταγγελίας και διαπραγμάτευση σε ελάχιστα κλικς. Το κατάστημα απαντά και η καταγγελία λύνετε σε διάστημα ωρών αν όχι λεπτών

Συμβουλευτική αρωγή

Είτε πριν είτε κατά τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης μπορείτε να ανατρέξετε άμεσα σε δωρεάν συμβουλές σχετικά με τα δικαιώματά σας, σε υπηρεσίες αρωγής για καταναλωτές και παρόμοιους οργανισμούς.

Ανάθεση της διαφοράς για μια δίκαιη απόφαση

Εάν ανάμεσα σε εσάς και το κατάστημα δεν βρίσκεται μια αμοιβαία αποδεκτή λύση, μπορείτε εύκολα να αναθέσετε την υπόθεσή σας σε εγνωσμένου κύρους τρίτο μέρος για μια απόφαση. Έτσι θα λάβετε μια δίκαιη απόφαση εντός 7 ημερών.

Μιλάμε τη γλώσσα σας

Το eMediate είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι πραγματικά φιλικό προς το χρήστη, απευθυνόμενο σε καταναλωτές από όλο τον κόσμο. Εύκολο, απλό διαθέσιμο στη γλώσσα σας, προσβάσιμο από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές. Έτσι το eMediate είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο ακόμα και για διεθνείς πωλήσεις.

Εγγύηση δίκαιης αντιμετώπισης

Το eMediate είναι κατι παραπάνω από ένα εργαλείο, πλατφόρμα, site. Ένα κατάστημα για να γίνει μέλος του eMediate δεσμεύεται ώστε: α) τουλάχιστον 80% των διαφορών να καταλήγουν σε συμφωνία και β) τουλάχιστον 98% των συμφωνιών να εφαρμόζονται.
Φόρμα παραπόνων
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut.
Στείλτε μας το μήνυμα σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

  Κριτικές

  Επιλύουμε διαφορές καθημερινά

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat

  “eMediate offers a revolutionary solution for hard-to-handle e-shop customer complaints in the 21st century.”

  Name Work title

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.”

  Sylvana Shop Manager