Επικοινωνία

Για Επιχειρήσεις

Η επίλυση προβλημάτων επιτέλους γίνεται εύκολη. Πραγματικά Εύκολη.
Δεν Χάνουμε Χρόνο

Η επίλυση προβλημάτων επιτέλους γίνεται εύκολη & αποτελεσματική.

Αξιοπιστία

Μειώνουμε τα αρνητικά σχόλια

Αμοιβαία Επίλυση

Δείχνουμε αξιοπιστία πριν την αγορά

Σχετικά με εμάς

Τακτοποιήστε τα ζητήματα σχετικά με την αγορά σας από την εφαρμογή μας, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά.

Το eMediate είναι μια εφαρμογή η οποία μετατρέπει τα παράπονα σε μια ξέγνοιαστη εμπειρία αγοράς. Βοηθά τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά και αξιόπιστα με τους πελάτες και να χειριστούν τις καταγγελίες τους, με τέτοιο τρόπο ώστε οι πελάτες να αφιερώνουν ελάχιστο χρόνο στο να υποβάλλουν μια καταγγελία και περισσότερο στο να πραγματοποιούν και να συνεχίζουν τις αγορές τους.

Χτίστε την αξιοπιστία της επιχείρησής σας με έναν Νέο Τρόπο.

Στη σύγχρονη εποχή του ecommerce η αξιοπιστία είναι το μεγαλύτερο ατού των επιχειρήσεων. Ενσωματώνοντας το emediate στις ιστοσελίδες τους, οι επιχειρήσεις γίνονται ενεργό κομμάτι της διαδικασίας επίλυσης της διαφοράς. Ο κυριότερος είναι ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο γίνονται ενεργά μέρη της διαδικασίας επίλυσης μιας διαφοράς, αποκτούν περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες, ελαχιστοποιούν τα αρνητικά σχόλια και εκμηδενίζουν τους νομικούς κινδύνους, αυξάνοντας έτσι κατά πολύ τα έσοδά τους.

Τρια απλα βήματα

1

Λήψη και απάντηση παραπόνων

Οι πελάτες σας υποβάλλουν τα παράπονά τους σε συντομα και απλά βήματα στη γλώσσα τους. Εσεις απαντάτε στα παράπονά τους το ίδιο απλά και γρήγορα. Καμία από τις πλευρές δε χρειάζεται να ανησυχεί για τη διαφορά γλώσσας.
2

Διαπραγματευτείτε την καλύτερη λύση

Η διαπραγμάτευση πραγματοποιείται στο eMediate και χρειάζεται μόνο μερικά κλικς. Εκμεταλλευτείτε τα εύχρηστα εργαλεία μας για να πραγματοποιήσετε μια ομαλή, άνετη και εύκολη διαπραγμάτευση.
3

Επίλυση ΚΑΘΕ υπόθεσης

Οι περισσότερες διαφορές τελειώνουν με μια win-win επίλυση κατά τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης! Σε περίπτωση που δεν οδηγηθείτε σε μια αμοιβαία αποδεκτή συμφωνία με τους πελάτες σας, μπορείτε να τους επιτρέψετε να κλιμακώσουν τη διαφορά σε έναν από τους ODR experts μας και έτσι να καταφέρετε την επίλυση με μια ουδέτερη και δίκαιη απόφαση.

Δοκιμάστε Το Emediate Δωρεάν Για 30 Μέρες!

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα τη δωρεάν δοκιμή εγκαθιστώντας το emediate στον ιστότοπό τους. Εξοικονομήστε ώρες της εταιρείας σας – ή ακόμα και ημέρες – τηλεφωνικών κλήσεων, συνομιλιών, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επακόλουθων ενεργειών και επιτύχετε μια δίκαιη συμφωνία και για τα δύο μέρη.

4 Τομείς ενασχόλησης

Κάντε τους πελάτες σας χαρούμενους που συναλλάσσονται με εσάς, ξεχωρίστε από τον ανταγωνισμό.
Εshops
1
Ενοικίαση αυτοκινήτων
2
Μεταφορές
3
Τουριστικά
4

Πακέτα

10 υποθέσεις
40€ 10 υποθέσεις

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Μηνιαίο βασικό
60€ ανα μήνα

E-mail notifications
Manage 6 users
Create custom fields

Μηνιαίο pro
90€ ανά μήνα

Lorem ipsum
Lorem ipsum
Lorem ipsum

Στείλτε μας το μήνυμα σας

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

  Κριτικές

  Επιλύουμε διαφορές καθημερινά

  Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat

  “eMediate offers a revolutionary solution for hard-to-handle e-shop customer complaints in the 21st century.”

  Name Work title

  “Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.”

  Sylvana Shop Manager